![Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/da199384-ca11-4ef6-8000-d0ec71a81233/Derivates/426f7b1b-8d91-4aa9-a148-e60e65feed1c.jpg)
Compatibele versies
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'épinards frais, hachés
- 250 g de ricotta
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 15 feuilles de menthe fraîche, hachées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 200 g de tomates, en quartiers
- 16 cannelloni à garnir
- 75 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1263 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 Min
Ravioli ricotta et épinards
1 godz. 10 min
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55 Min
Ravioli de courge au romarin, bouillon de légumes et parmesan
2h 20 min
Moussaka
1 Std. 40 Min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 godz. 10 min
Cigares feuilletés aux épinards et à la feta
45 Min
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50 min
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1 godz. 10 min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40 Min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min