Compatibele versies
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'épinards frais, hachés
- 250 g de ricotta
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 15 feuilles de menthe fraîche, hachées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 200 g de tomates, en quartiers
- 16 cannelloni à garnir
- 75 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1263 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1h 5min
Risotto courgette et bacon
35min
Boulettes courgette-mozzarella
45min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 Std. 10 Min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45min
Risotto printanier
1h
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55min
Parmigiana d'aubergine
1h 30min
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50min
Bricks aux courgettes et au chèvre
55min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min