![Pot-au-feu de légumes Pot-au-feu de légumes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/28d8499d03a85fa20d3bf01d52fbba0e/Derivates/377d49da57cc55a43ea94c38ea96e277f78b9094.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- du sel
- du poivre moulu
- 2 poireaux, en morceaux
- 2 carottes, en tronçons
- 1 navet, coupé en quatre
- 100 g de chou vert, en un seul morceau
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 pommes de terre moyennes, coupées en deux
- 200 g de tofu ferme, en cubes
- quelques brins de persil, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 967 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Pancakes aux pommes
50 Min
Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide
1 Std. 10 Min
Purée de potiron avec croquant aux noix
1h 30min
Mélange pour marinade de poulet ou pour assaisonner
5 min
Potée de légumes
1h 30min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1h 30min
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30min
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25 Min