Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 60 g d'échalotes (env. 30 g)
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 320 g de riz spécial risotto (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
- 10 g de vin blanc sec (optioneel)
- 680 g d'eau
- 150 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
-
1
cube de bouillon de volaille, de viande ou de légumes
of 1 c. à café bombée de fond de viande maison ou de fond de légumes, - ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2297 kJ / 548.5 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au pesto d'avocat
25 min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto (Escale gourmande)
30min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Pâtes façon risotto aux coquillages
50min
Boulettes de chèvre aux dattes et sésame
15 Min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 λεπτ.
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30min
Fougasse aux olives
2h 50min
Risotto au pesto et au chèvre
30min