Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 60 g d'échalotes (env. 30 g)
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 320 g de riz spécial risotto (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
- 10 g de vin blanc sec (optioneel)
- 680 g d'eau
- 150 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
-
1
cube de bouillon de volaille, de viande ou de légumes
of 1 c. à café bombée de fond de viande maison ou de fond de légumes, - ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2297 kJ / 548.5 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenades variées
10 min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Risotto au poulet et aux artichauts
35min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Omelette aux herbes, chèvre frais et petits pois
40min
Velouté d'avocat et craquants au sarrasin
50min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min