Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 60 g d'échalotes (env. 30 g)
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 320 g de riz spécial risotto (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
- 10 g de vin blanc sec (optioneel)
- 680 g d'eau
- 150 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
-
1
cube de bouillon de volaille, de viande ou de légumes
of 1 c. à café bombée de fond de viande maison ou de fond de légumes, - ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2297 kJ / 548.5 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40 min
Pâtes à la norma
1 godz. 45 min
Pâtes façon risotto aux coquillages
50min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min