Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 820 g d'eau
- 1 - 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins noirs, coupés en deux
- 150 g de champignons frais variés, coupés en morceaux
- 30 g de beurre
- poivre moulu, pour l'assaisonnement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2045.5 kJ / 485.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 691 mg
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 min
Gratin de patate douce et émincé de soja
45 min
Risotto aux asperges
45 min
Pâtes aux asperges et pesto
45 min
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1 Std. 15 Min
Risotto au safran à la milanaise
1h 30min
Spaghetti aux légumes du printemps
35min
Polenta au gorgonzola
25min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40 min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min