Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 820 g d'eau
- 1 - 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins noirs, coupés en deux
- 150 g de champignons frais variés, coupés en morceaux
- 30 g de beurre
- poivre moulu, pour l'assaisonnement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2045.5 kJ / 485.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 691 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35min
Risotto
30min
Monstres de purée de pommes de terre au four
Geen beoordelingen
Risotto au vin rouge
45min
Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet
55min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40min
Soupe de butternut et gingembre
35min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min