Compatibele versies
Pizza veggie aux tomates, artichauts, mozzarella et roquette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 280 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 5 g de sel, et un peu pour la sauce
- 1 c. à café de sucre
- 25 g d'huile d'olive
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates, coupées en quatre
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- du poivre moulu
- 200 g de tomates, en rondelles
- 250 g d'artichauts à l'huile, en morceaux
- 200 g de mozzarella râpée (spéciale pizza)
- 125 g de roquette
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 5833 kJ / 1389 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 193 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Tourte aux légumes et au tofu
1h 25min
Pizza épinard-feta
1h 10min
Pizza aux légumes grillés et feta
1h
Pizza Diavola
1 godz. 40 min
Pizza aux légumes
3 godz. 10 min
Pizza Margherita
2h 10min
Pizza quatre saisons au chèvre
1 godz. 45 min
Pizzas marinara
3h
Pizza blanche au fenouil et tomates cerise
2h 10min
Quiche aux épinards et poivron rouge
1h
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11j
Pizza romaine
1 godz. 40 min