Compatibele versies
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 90 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 185 g de harina de trigo
- 1 cdita de levadura seca instantánea o 10 g de levadura fresca
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 20 g de azúcar refinada
- 10 g de jarabe de glucosa o azúcar invertido
- 1 cda de leche entera
- 1 cdita de sal fina
Fondue
- 180 g de chocolate con leche
- 60 g de chocolate amargo
- 240 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 60 g de licor de naranja o durazno
- 10 piezas de fresas, enteras
- 2 piezas de plátano, en rebanadas
- 150 g de piña, en cubos
- 2 piezas de carambola (estrella), en rebanadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1605 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 266 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas de camarón de la Viga
45 min
Aros de cebolla tempura con reducción de soya
40 min
Chocolate blanco caliente con menta
30 min
Pastel de invierno decorativo
3h 25 min
Momias de salchicha
1sa 10 dk
Salsa 4 Quesos vegana
10min
Tarta de queso mascarpone y fresas a la vainilla
2 godz. 20 min
Malteada de pan de muerto
5 min
Malteada de brownie de chocolate
35 min
Bowl de açaí
10min
Soletas
50 min
Choux y eclairs
1h 30min