Compatibele versies
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 90 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 185 g de harina de trigo
- 1 cdita de levadura seca instantánea o 10 g de levadura fresca
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 20 g de azúcar refinada
- 10 g de jarabe de glucosa o azúcar invertido
- 1 cda de leche entera
- 1 cdita de sal fina
Fondue
- 180 g de chocolate con leche
- 60 g de chocolate amargo
- 240 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 60 g de licor de naranja o durazno
- 10 piezas de fresas, enteras
- 2 piezas de plátano, en rebanadas
- 150 g de piña, en cubos
- 2 piezas de carambola (estrella), en rebanadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1605 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 266 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta de palomitas
3 Std. 30 Min
Limonada negra
144 godz.
Rollo de chocolate
2h 15min
Postre de cristal con crumble de chocolate y reducción de frutos rojos
4u. 10min
Cake pops de chocolate
4 Std. 50 Min
Pastel de crepas con salmón marinado
1h 10 min
Galletas de parmesano con mousse de betabel y salmón ahumado
5h
Tarta Sacher
2h 15min
Frangipan de almendra
15min
Sorbet de pera y vino tinto
20 Min
Carlota de mango y queso
7h
Helado de ron con pasas
6 Std.