Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dientes de ajo, pelados
- 40 g de jengibre, pelado y en trozos
- 80 g de miel de abeja
- 15 g de vinagre blanco
- 60 g de pasta de chile coreano
- 60 g de pasta miso
- 20 g de salsa de soya
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 1 salmón fesco, entero, sin visceras, (aprox. 2 kg)
- 4 cdas de aceite de girasol, para engrasar
- 200 g de hongo shiitake seco, hidratados y en rebanadas (5 mm)
- 2 cdas de aceite de ajonjolí
- 30 g de cebolla cambray, en rebanadas de 2 mm
- 2 limones amarillos, en rebanadas
- ajonjolí tostado, blanco y negro (optioneel)
- 10 g de brotes (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1028.4 kJ / 245.8 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 583.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1sa
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20min
Pollo jamaiquino
1 godz. 15 min
Arroz Sichuan con carne molida y aceite de chile TM6
1h 5min
Salmón con salsa de naranja (Hestan Cue™)
25 min
Camarones estilo Hunan
20min
Pay de calabaza
4 Std.
Bowl de cerdo
45 min
Ceviche
30 min
Sopa Thenthuk
1sa
Ramen de curry rojo con pollo
35 min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min