Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dientes de ajo, pelados
- 40 g de jengibre, pelado y en trozos
- 80 g de miel de abeja
- 15 g de vinagre blanco
- 60 g de pasta de chile coreano
- 60 g de pasta miso
- 20 g de salsa de soya
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 1 salmón fesco, entero, sin visceras, (aprox. 2 kg)
- 4 cdas de aceite de girasol, para engrasar
- 200 g de hongo shiitake seco, hidratados y en rebanadas (5 mm)
- 2 cdas de aceite de ajonjolí
- 30 g de cebolla cambray, en rebanadas de 2 mm
- 2 limones amarillos, en rebanadas
- ajonjolí tostado, blanco y negro (optioneel)
- 10 g de brotes (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1028.4 kJ / 245.8 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 583.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poke bowl de atún spicy
30min
Aguachile de camarón
15min
Curry de pescado con arroz basmati y bollos de yogur al vapor
50 Min
Linguini frutti di mare para 2
40min
Matcha latte
10min
Camarones saganaki con queso feta
35min
Tacos de lechuga
1u.
Salmón con salsa de naranja (Hestan Cue™)
25min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9 Std.
Bruschetta multigrano con salsa de tomate cruda
2 godz. 40 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Pulpo en chile morita TM6
1 Std. 30 Min