Compatibele versies
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g de col de bruselas, en mitades
- 480 g de calabacita, en medias lunas (1 cm)
- 480 g de zanahorias, peladas, rebanadas
- 85 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 cditas de sal del himalaya, o al gusto
- 2 ramitas de romero fresco
-
210
g de farro
of 210 g de trigo freekeh - 720 g de agua
- 60 g de queso feta
- 3 - 5 ramitas de eneldo fresco
- 1 limón amarillo, con zumo y cáscara
- ¼ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita pimienta negra molida, o al gusto
- eneldo fresco para adornar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1146 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 641 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.
Aguachile de pepino y palmitos
15 分钟
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 Min
Poke bowl hawaiano
45 Min
Puré de camote
40 Min
Portobellos rellenos
35min
Sopa de berenjena asada
40 Min
Tabule de quinoa
10min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 Min
Tacos de lechuga con pollo
30min
Poke bowl de atún spicy
30min