![Soufflé de Grand Marnier Soufflé de Grand Marnier](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/968101a0-5dae-4dcf-8a16-6d488263333e/Derivates/71cac227-30fb-42c5-b37d-c39a64b7e5f7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue
- mantequilla, suave, la necesaria para engrasar
- 20 g de azúcar refinada
- 4 claras de huevo
- ¼ cdita de cremor tártaro (optioneel)
- 4 cdas de azúcar refinada
El roux
- 80 g de leche
- 15 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- la ralladura de 1 naranja
- 20 g de harina de trigo
- 15 - 25 g de licor de naranja, tipo Grand Marnier
- 2 yemas de huevo
- azúcar glass, la necesaria para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2230 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 126 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banh cam (bolitas de ajonjolí rellenas)
1h 20min
Tradicional barbacoa hidalguense
3 godz.
Pato navideño en salsa de ponche
2h 10min
Profiteroles
2h 15min
Salsa holandesa
15min
Tacos de lechuga
1h
Fatayer con queso y menta
1h 5min
Salsa de arándano
20min
Souffle de chocolate
1h
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2h 30min
Salsa holandesa rápida
10min
Huevos benedictinos
1h