Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso parmesano, cortado en trozos
Espárragos al vapor
- 600 g de agua, para el Varoma
- 400 g de espárragos verdes
Tomahawk <br>
- 1 tomahawk rib eye steak, 6 cm de grosor
- 300 g de zanahorias
- 200 g de papas cambray
- 1 cda aceite de oliva
Salsa bernesa
- 50 g de echalot
- 50 g de vinagre
- ½ cdita de estragón seco
- 200 g mantequilla
- 4 yemas de huevo
- 30 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 7732 kJ / 1831 kcal
- Eiwitten
- 107 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 145 g
- Verzadigd vet
- 71 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1841 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min
Sushi California
1ωρ.
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1ωρ.
Sándwich de filete de res
2 godz. 30 min
Plátanos al estilo Foster con crumble (Hestan Cue™)
30 λεπτ.
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
1ωρ. 30 λεπτ.
Sal roja
5 λεπτ.
Mantequilla de espinaca y cilantro
15 λεπτ.
Satay de res
2 godz. 30 min
Baguette con salsa de ternera y hierbas
40 Min
Filete de res con dos salsas
40 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2u. 15min