Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pistilli di zafferano
- 400 g di calamari freschi ad anelli
- 100 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di paprika dolce o piccante, a piacere
-
700
g di brodo di pesce
of 700 g di acqua - 5 g di sale
- 400 g vongole fresche, spurgate (vedere consigli)
- 350 g di riso a chicco corto (cottura 18 minuti)
- 6 gamberoni giganti freschi
- 500 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2071.1 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2.6 mg
Alternatieve recepten
Cacciucco
1h 20min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 min
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 godz. 30 min
Seppie in salsa di verdure con riso
1h
Paella
1 godz. 50 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Zuppa di pesce con crostini (senza glutine)
Geen beoordelingen
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Penne al ragù di polpo
1h