Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'huile végétale
- 600 g de paleron de bœuf, coupé en morceaux (3 cm)
- 170 g d'oignons rouges, coupés en huit
- 150 g de carotte, coupée en tronçons (1-2 cm)
- 70 g de branche de céleri, coupée en morceaux (0,5-1 cm)
- 80 g de poivron rouge, coupé en morceaux de 2 cm
- 1 c. à café de paprika (optioneel)
- 600 g d'eau
- 30 g de concentré de tomate
-
1
c. à café de fond de viande maison
of 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide) - 4 grains de poivre de la Jamaïque
- 1 c. à café de thym déshydraté
- ¼ de c. à café de poivre noir moulu
- ½ c. à café de sel
- 250 g de gnocchi
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2210.6 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 30.3 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1138.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45 min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 min
Poulet au vin rouge
55min
Riz au bœuf et brocoli
50 min
Bœuf bourguignon
2h
Ragoût de dinde à l'ail
40 min
Poulet aux oignons, olives et poivron, riz vapeur
1h
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4h
Goulasch d'agneau au paprika - Tas Kebap
1h 10min
Mijoté de bœuf aux carottes
1h