Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- huile d'olive, pour le panier de la friteuse à air
- 2 entrecôtes de bœuf
- 20 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalote
- 30 g de beurre doux
- 125 g de champignons bruns, frais
- 160 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
- 30 g de vin blanc sec
- 410 g d'eau
- ½ cube de bouillon
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5866.2 kJ / 1402.1 kcal
- Eiwitten
- 75.4 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 90.3 g
- Verzadigd vet
- 40.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 914.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets Passion et mangue
12h 30 min
Pad thaï au poulet
2h
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min
Petites pastillas de pintade, courge et cannelle
2h 20 min
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
35min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 Std. 15 Min
Riz frit aux légumes, omelette et crevettes
50min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25min
Roulés de poireau farcis au poulet
55min
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35min
Riz cantonais aux crevettes
50min
Pad thaï aux crevettes
45min