Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Yasai Yaki
25min
Chawanmushi
1u. 15min
Summer seafood soup
45 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 Std. 10 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min