Apparaten en Accessoires
Chrysanthemum Tofu Soup
Voorbereiding 5min
Totaal 2u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
421 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
414 kJ /
99 kcal
Vetten
3 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Reunion Dishes
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Sesame Crème
10min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1u. 45min
Drunken Herbal Prawns
4u. 55min
Spicy Bean Curds
1u. 15min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2u. 25min
Dried Shrimp Sambal
55min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3u. 10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Braised pork belly
55min