Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 Min
Soy milk
24h 30min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4 Std. 45 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 5 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 Min