Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dried scallops, rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels
- 30 g yellow onions, cut in wedges
- 25 g shallots
- 15 g garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 400 g water
- 200 g brown rice, rinsed and soaked for 1 hour, drained
- 200 g chicken fillets, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Japanese pumpkin (Kabocha), cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)
- 30 g light soy sauce
- 10 g dark sesame oil
- 1 pinch white pepper powder
- ½ tsp salt
- 50 g dried shrimp, toasted, to garnish (optioneel)
- 1 tsp fried garlic, to garnish (optioneel)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1429 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 309 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tomato-egg soup
20min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min