Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dried scallops, rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels
- 30 g yellow onions, cut in wedges
- 25 g shallots
- 15 g garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 400 g water
- 200 g brown rice, rinsed and soaked for 1 hour, drained
- 200 g chicken fillets, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Japanese pumpkin (Kabocha), cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)
- 30 g light soy sauce
- 10 g dark sesame oil
- 1 pinch white pepper powder
- ½ tsp salt
- 50 g dried shrimp, toasted, to garnish (optioneel)
- 1 tsp fried garlic, to garnish (optioneel)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1429 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 309 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Yam Rice
45min
Long Bean Rice
1h 10min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min