Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di filetti di merluzzo a pezzi
- 4 uova
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 400 g di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische a pezzetti (1-2 cm)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza
- 10 g di succo d'arancia
- 10 g di succo di limone
- 10 g di Vodka
- 30 g di pistacchi salati sgusciati
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 9958 kJ / 2380 kcal
- Eiwitten
- 176.7 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 178.2 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 dk
Sformatini di asparagi
45 dk
Sformato di verdure
1sa 35 dk
Fagottini di sogliola con verdure
55 dk
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 Min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2 Std. 40 Min
Budini aromatici al pomodoro
1sa 10 dk
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
1 Std. 50 Min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1 Std.
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 Min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2 Std.
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50 Min