Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto ai cereali
- 6 uova
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di farina di cereali
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
- 1 pizzico di aglio in polvere (optioneel)
- 200 g di stracchino
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Svizzere di merluzzo
35min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Quiche svuotafrigo
40min
Mezzelune al farro con prosciutto e mozzarella
55min
Stuzzichini di Pasqua
1 Std. 30 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8 godz.
Strudel di verdure
2h
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 godz. 30 min
Bignè al salmone
1h 50 min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 godz. 25 min