Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto ai cereali
- 6 uova
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di farina di cereali
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
- 1 pizzico di aglio in polvere (optioneel)
- 200 g di stracchino
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Plumcake salato con miele, rosmarino e Gorgonzola
1 godz. 5 min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Involtini filanti al cavolo rosso
1hod. 15min
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Bauletto variegato agli spinaci
6h 10 min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1hod.
Pere, formaggio e miele
15min
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1hod.
Plumcake salato vegetariano
1hod. 15min