Compatibele versies
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Farcitura
- 400 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 150 g di mascarpone
- 24 lamponi freschi
- 40 g di sciroppo d'acero
- 80 g di gherigli di noci tritati
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di patate con polpo
1 Std.
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Mini pavlove
2 godz. 30 min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Salsa alla birra e mele
35 Min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Crème caramel
3h 45min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25 min
Soufflé al Castelmagno
55min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 Min