![Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida) Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BD51C9B7-13A0-4F3B-8FB9-1C7EA7F8AE2C/Derivates/E3CBCDDE-DBBD-45D7-B5D5-AAB9C05A822F.jpg)
Compatibele versies
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Farcitura
- 400 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 150 g di mascarpone
- 24 lamponi freschi
- 40 g di sciroppo d'acero
- 80 g di gherigli di noci tritati
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mojito
10p
Sangria al lampone e basilico
40p
L'originale salsa barbecue
2 Std. 5 Min
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Salsa ai porri caramellati
30min
Canapè di anguria con feta e noci
20p
Coulis di frutta
10p
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Vellutata di porcini
50 Min