Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 3 uova (60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale (1 cucchiaino)
- 220 g di farina + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 20 g di acqua (optioneel)
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di acqua
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di pangrattato
Terminare la preparazione
- 1000 g di acqua
- 60 g di burro
- 2 cucchiai di semi di papavero e/o sesamo, girasole
- 2 cucchiai di fiori edibili, a piacere
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 3473 kJ / 830 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 99.4 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger in agrodolce
1h 10min
Piccole fougasse
5h
Galette des rois ai marroni
Geen beoordelingen
Rosso burger
1h 35min
Big burger
1h
Crêpes ai carciofi (vegan)
1h 30min
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Burger veg di soia
3h 20min
Barrette arancia e cacao
2h 10min
Tiramisù Vegan
3h 20min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25min
Baci di dama (senza zucchero)
1h 30min