Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 3 uova (60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale (1 cucchiaino)
- 220 g di farina + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 20 g di acqua (optioneel)
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di acqua
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di pangrattato
Terminare la preparazione
- 1000 g di acqua
- 60 g di burro
- 2 cucchiai di semi di papavero e/o sesamo, girasole
- 2 cucchiai di fiori edibili, a piacere
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 3473 kJ / 830 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 99.4 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta ragnatela
2 Std. 40 Min
Moussaka di lenticchie
1sa 30 dk
Petto d'anatra all'uva
1 godz. 10 min
Formaggio vegan di macadamia (senza lattosio)
32h 50min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Quadrotti al pistacchio e ai mirtilli rossi
2sa 10 dk
Risotto meneghino rivisitato
50min
Zuppetta di pomodoro e peperone
10 min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1sa 30 dk
Polpette speziate e noodles
1 godz. 10 min
Crumble di verdure
1 Std. 20 Min
Penne al sedano
30 dk