Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 510 g water
-
48
rauwe varkensworstjes
of 12 - 16 Frankfurter worsten, in stukken van 5-7 cm - 1 ei, lichtjes opgeklopt
- 2 tl melk
- 510 g bladerdeeg
- mosterd, om te garneren
- ketchup of dipsaus, om te serveren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vers pastadeeg
1ωρ.
Burgers met zeeduivel en zalm
20 λεπτ.
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Bearnaisesaus
15 λεπτ.
Granaatappel Mojito
10 λεπτ.
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min