Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 510 g water
-
48
rauwe varkensworstjes
of 12 - 16 Frankfurter worsten, in stukken van 5-7 cm - 1 ei, lichtjes opgeklopt
- 2 tl melk
- 510 g bladerdeeg
- mosterd, om te garneren
- ketchup of dipsaus, om te serveren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30 min
Beef Wellington
10h 10min
Spaghetti carbonara
40min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 godz.
Heksenvingerkoekjes
2h
Granaatappel Mojito
10 Min
Lolly's
40min
Pâté in korst
10 Std.
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
Amaretti van abrikoos
40min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min