Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de mimolette, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- du sel
- 300 g d'oignons doux des Cévennes, en lamelles
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2343 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Pâtes au gorgonzola
40min
Risotto crémeux au camembert
35min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1 Std. 15 Min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 Std. 20 Min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1 Std. 10 Min
Chèvre-poivron
15 Min