Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de mimolette, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- du sel
- 300 g d'oignons doux des Cévennes, en lamelles
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2343 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au gorgonzola
40min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 Min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto au pesto et au chèvre
30min