Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 150 g de pulpa de calabaza de castilla, pelada y en trozos (2 cm)
- 650 g de leche
- 60 g de azúcar
- ½ cdita de canela en polvo, y un poco más para espolvorear
- 4 cdita de café soluble
- 1 ½ cditas de cocoa en polvo
- 1 pizca de jengibre en polvo
- 1 pizca de clavo de olor en polvo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1448 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 94 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Agua de melón y guayaba
10 Min
Limonada rosa
10 Min
Agua de limón y sandía
10 Min
Piñada con hierbabuena
10 Min
Malteada de fresa
5min
Nieve de nopal con limón
5min
Clericot
10 Min
Hot cakes
40 Min
Chocolate blanco caliente con menta
30 Min
Malteada de cheesecake de fresa
40 Min
Frappuccino
5min
Chocolate caliente
15 Min