Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
- 1 echalot (aprox. 30 g), partido por la mitad
- 30 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz arborio
- 25 g hongos, secos, remojados en agua por 20 minutos, escurridos y exprimidos
- 820 g de agua
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 150 g de uvas, sin semillas y en mitades
- 30 g de mantequilla sin sal
- pimienta negra molida, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2068 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 483 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50min
Berenjenas a la parmesana
1 Std. 20 Min
Crema batida
10min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 Min
Ñoquis de calabaza y camote en salsa cremosa TM6
1 Std. 20 Min
Polenta con estofado de hongos
35 Min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1 Std.
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Salsa blanca italiana
20min
Sopa de calabaza con camarones y caviar
25min
Risotto con calabacita y tocino
35 Min