Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita rasa de levadura seca instantánea, (3 g)
of 5 g de levadura prensada fresca
Pan
- 500 g de harina integral
- 340 g de agua
-
1
cdita de levadura seca instantánea, (3 g)
of 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- 2 cucharadas de linaza
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Eiwitten
- 36.53 g
- Koolhydraten
- 241.62 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 13.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan artesanal TM6
5 Std.
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan rápido
1h 35min
Pan rústico con aceitunas
2 Std. 15 Min
Pan de cebolla TM6
9 Std. 15 Min
Pan plano de centeno
2 Std. 10 Min
Pan de maíz (Broa)
2h 20min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2h 50min
Leche de avena
30 Min
Pan integral
3 Std.