Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 claras de huevo
- ¼ cdita de vinagre blanco
- 350 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 1 cda de vinagre blanco
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
-
15
g de levadura seca instantánea
of 40 g de levadura prensada fresca - 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45.9 g
- Vetten
- 3.4 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de caja sin gluten
14 godz.
Chapati sin gluten
30 Min
Pan alemán sin gluten
3h
Pizza sin gluten
1 Std.
Ñoquis de camote (sin gluten)
1h 10min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para panadería
10min