Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro
- 2 uova
- 150 g di semolino
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 1500 g di brodo di carne
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 43.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and tattie soup
40 min
Salsa bolzanina
15 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Zuppa di baita
45 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Mojito alle more
2h 45min
Canederli allo speck
2h 40min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 min
Pollo all'angolana con arachidi e polenta (Muamba de ginguba)
1h 20 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Spatzle verdi alla carbonara
1h