![Gnocchetti de gris Gnocchetti de gris](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b547a7b9-5628-4dbf-8d49-aad337dc5866/Derivates/52cc4e69-761d-4243-be35-1cf4a4ae8e97.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro
- 2 uova
- 150 g di semolino
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 1500 g di brodo di carne
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 43.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Knodel
1h
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Gnocchi alla romana ai funghi
2 godz.
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 Std. 40 Min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min
Zuppa di baita
45min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min