Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chutney di barbabietole
- 400 g di barbabietole rosse cotte, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolla rossa, in quarti
- 180 g di mela, qualsiasi tipo, pelata e senza semi, in quarti
- 200 g di zucchero muscovado
- 100 g di vino rosso
- 120 g di aceto balsamico
Crema al rafano
- 60 g di panna acida (30% di grassi)
- 50 g di maionese
- ½ cucchiaio di crema di rafano
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 12 mini panini (buns)
- 12 fettine di manzo taglio "roast beef"
- 50 g di rucola
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 793 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lassi di mango
5 dk
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13 godz. 30 min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40 dk
Margarita all'arancia sanguinella
30 dk
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 dk
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2sa 30 dk
Bevanda di amaranto
35 dk
Galette des rois alle mele caramellate
3sa
Cannelloni di fave
50min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2 Std.
Cremolata di ricotta e cannella
10 dk
Chutney al mango e senape
1h 10min