Compatibele versies
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di gamberi crudi puliti
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 750 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di cocco disidratato grattugiato
- 40 g di Panko (vedere varianti)
- 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
- 250 g di maionese
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3473 kJ / 830 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 81 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 dk
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1sa 20 dk
Praline al cioccolato
1h 25min
Gelato allo yogurt e mango
12 Std.
Coppa al cioccolato e panna montata
4h 20min
Condimento per caesar salad
10 dk
Salsa ai lamponi, semi di chia e stevia
40 dk
Guacamole Tex-Mex
5 dk
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Salsa guacamole
10 dk
Tartufi rum e cannella
4h 30min