Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
TM31 TM5 TM6

Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)

4.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g di gamberi crudi puliti
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 750 g di acqua
  • 2 uova
  • 30 g di cocco disidratato grattugiato
  • 40 g di Panko (vedere varianti)
  • 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
  • 250 g di maionese
  • olio per frittura

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
3473 kJ / 830 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
11 g
Vetten
81 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten