Compatibele versies
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di gamberi crudi puliti
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 750 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di cocco disidratato grattugiato
- 40 g di Panko (vedere varianti)
- 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
- 250 g di maionese
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3473 kJ / 830 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 81 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Victoria Sponge cake
1h 30min
Muffin di platano e tonno con salsa piccante
1 Std. 10 Min
Burger di gamberi
30 Min
Éclair con caramello al burro salato
19 Std.
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 Min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 Min
Trittico d'autore
2 Std.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Crema di patate con polpo
1 Std.
Tartellette alle cipolle caramellate
1 Std.
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1 Std.