Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de filete de res, entero
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de mostaza Dijon
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de echalote
- 400 g de hongos cremini
- 200 g de champiñones
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 8 rebanadas de prosciutto (aprox. 100 g)
- 80 g de foie gras (optioneel)
- 600 - 700 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
Salsa
- 200 g de filete de res, en trozos (4 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 750 g de vino tinto, tipo Merlot
- 12 pimientas negras enteras
- 1 hoja de laurel seca
- 3 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
-
500
g de caldo de res
of 500 g de agua - 25 g de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2063 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 804 mg
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Filete a la pimienta
20 Min
Filete Wellington
2 Std. 10 Min
Crème brûlée de café TM6
15min
Tom yum
40 Min
Camarones al ajillo
25min
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15min
Pad thai
40 Min
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Crema de espárragos y queso Brie
30 Min
Mongolian beef
1小时 20 分钟