Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de filete de res, entero
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de mostaza Dijon
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de echalot
- 400 g de hongos cremini
- 200 g de champiñones
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 8 rebanadas de prosciutto (aprox. 100 g)
- 80 g de foie gras (optioneel)
- 600 - 700 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
Salsa
- 200 g de filete de res, en trozos (4 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla sin sal
- 12 pimientas negras enteras
- 1 hoja de laurel seca
- 3 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 750 g de vino tinto, tipo Merlot
-
500
g de caldo de res
of 500 g de agua más 1 cdita de concentrado de caldo de res - 25 g de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2063 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 804 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete a la pimienta
20 Min
Salsa holandesa
15min
Salsa holandesa rápida
10min
Huevos benedictinos
1 godz.
Salsa holandesa TM6
15min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2ч. 20 мин.
Filete Wellington
2ч. 10 мин.
Crème brûlée de café TM6
15min
Salsa Bernesa TM6
20 Min
Bisque de camarón
25min
Lasaña boloñesa TM6
2h 30min
Tacos de lechuga Hunan
35 min