Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espárragos al vapor
- 1500 g de agua
- 300 g de espárragos verdes
Montado de huevos benedictinos
- 4 rebanadas de pan brioche, ver receta
- mantequilla sin sal, la suficiente para tostar
- 200 g de salmón ahumado
- 4 huevos pochados, ver receta
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1598 kJ / 380.5 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 371.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos pochados
25min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1 godz.
Salsa holandesa
15min
Salsa holandesa rápida
10min
Filete Wellington
14 godz.
Salsa holandesa TM6
15min
Salmón teriyaki Al vacío
1ч. 20 мин.
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2ч. 20 мин.
Salsa holandesa
15min
Filete Wellington
2ч. 10 мин.
Salsa Bernesa TM6
20 Min
Sopa de lima yucateca
40 мин.