Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espárragos al vapor
- 1500 g de agua
- 300 g de espárragos verdes
Montado de huevos benedictinos
- 4 rebanadas de pan brioche, ver receta
- mantequilla sin sal, la suficiente para tostar
- 200 g de salmón ahumado
- 4 huevos pochados, ver receta
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1598 kJ / 380.5 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 371.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema batida insuperable
30 Min
Salsa holandesa TM6
15min
Salsa holandesa rápida
10min
Ravioles de espinaca y requesón
40min
Salsa Bernesa TM6
20min
Bisque de langosta
45 Min
Salsa holandesa
15min
Bisque de camarón
25 Min
Salsa pomodoro
40min
Huevos en cazuela
30 Min
Puré de camote
40min
Huevos pochados
25 Min