Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa bernesa
- 50 g de echalots, partidos por la mitad
- 1 ramita de estragón fresco
- 50 g de vino blanco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
- 800 g de carne de res, sin hueso, tipo New York (4 piezas)
- 2 - 3 cdas de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, fileteada
- 2 cditas de sal fina
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 4681 kJ / 1115 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 105 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Filete a la pimienta
20 min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1 godz.
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Salsa holandesa
15 min
Filete Wellington
14h
Bisque de langosta
45 min
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
1 godz. 30 min
Sopa de camarón y hoja santa
25 Min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30 min
Bisque de camarón
25 Min
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5 Std. 30 Min