Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa bernesa
- 50 g de echalots, partidos por la mitad
- 1 ramita de estragón fresco
- 50 g de vino blanco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
- 800 g de carne de res, sin hueso, tipo New York (4 piezas)
- 2 - 3 cdas de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, fileteada
- 2 cditas de sal fina
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 4681 kJ / 1115 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 105 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Mantequilla de ajo y echalote
10 Min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 min
Salsa Bernesa TM6
20min
Filete a la pimienta
20min
Pollo teriyaki
30min
Bisque de camarón
25min
Ensalada César
10 Min
Filete de res con dos salsas
40 Min
Crème brûlée de café TM6
15 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min