Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de filete de res, salpimentado
- 50 g de mostaza
- 600 g de hongos cremini
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 3 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 225 g de castañas en agua, drenadas
- 100 g de prosciutto
- 80 g de foie gras
- 400 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3091 kJ / 736 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Filete a la pimienta
20min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Salsa holandesa
15 Min
Filete Wellington
14 Std.
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1h
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Stroganoff de res TM6
1h
Choux y eclairs
1h 30min
Sushi cakes
1h
Pescado a la talla
40min
Gohan
45min
Tacos de lechuga Hunan
35min