Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de mantequilla
- 500 g de champiñones frescos en dados
- ½ cucharadita de sal (y un poco más para cocer los pierogi)
- ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
- 400 g de chucrut en conserva
Masa de pierogi
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 100 g de agua caliente
-
1
huevo
of 3 yemas de huevo - 2 cucharadas de nata agria
Acompañamiento
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de mantequilla
- 100 g de beicon entreverado, curado y ahumado, en tiras finas
- 2 cucharadas de cebolla frita crujiente
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1914 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10 Min
Pierogi de carne
1 Std.
Milhojas al limón con frutas del bosque
1 Std.
Mince pies
1 Std.
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2 Std. 10 Min
Tarta de merengue y coco
4h
Té frio de hibisco y piña natural
1 Std. 10 Min
Cubiletes (Asturias)
1 Std. 50 Min
Cuscús de cordero
1h 5min
Trenzas
1 Std. 20 Min
Tamales de chícharo
2h 15min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15 Min