Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 15 g de beurre doux pour les moules
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
La mousseline à la fraise
- 300 g de fraises, rincées et équeutées
- 250 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 25 g de fécule de maïs
- 100 g de sucre glace maison
- 3 jaunes d'œufs
- 150 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le dressage et la finition
- 250 g de pâte à sucre blanche
- 100 g de glaçage royal
- 50 g de fraises
- 50 g de pâte à sucre rose
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1706 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de Pâques
13h
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55 min
Gâteau licorne
3sa
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Rose cake aux fraises
2sa 15 dk
Layer cake
1 godz. 45 min
Glaçage miroir au chocolat noir
12 Std.
Génoise au chocolat
45 Min
Gâteau surprise
12 Std.
Cupcakes chocolat-cacahuète
50min
Cupcakes à la vanille
1sa
Cupcakes de la Saint-Valentin
50min