Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zucchini, in Stücken
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Butter
- 250 g Schinkenspeckwürfel
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), Garzeit 18 Minuten
- 820 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 - 4 Basilikumblätter, frisch, gehackt
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Mascarpone
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2284 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1292 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbsen-Risotto
50 min
Weizen Risotto mit Champignons
35 min
Risotto alla Milanese
35 min
Tomaten-Risotto
35 min
Risotto milanese
35 min
Risotto mit Zucchini
40 min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 min
Risotto mit Zucchini
50 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Salsiccia-Risotto
30 min
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40 min
Curry-Möhren-Risotto
50 min