Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta-Teig
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL Olivenöl
- 200 g Polenta (Maisgrieß)
Tomatensauce
- 200 g Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 1 TL Oregano
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 3 Scheiben Schinken, gekocht, in Stücken
- 3 Scheiben Salami, in Stücken
- ½ rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 100 g Champignons, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1374 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta mit Spinat und Käse
1u.
Gemüse-Schmarren
30min
Hirsepuffer
1h 10min
Polenta-Taler
1h 10min
Gemüseeintopf mit Polenta
1h 20min
Hirseauflauf
1h 10min
Linsen-Dinkel-Spätzle
1u.
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1u.
Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen
45min
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1u.
Polenta mit Gemüse
1h 30min
Gemüse-Hirsotto
45min