Compatibele versies
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 750 g Milch
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- 1 TL Salz
- 250 g Polenta-Grieß
- 1 Ei
- 50 g Butter
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1522 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Gebratene Polenta mit Letscho
55 min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1h 15 min
Schnelle cremige Polenta
25min
Cremige Polenta
45 min
Risotto
30min
Risotto milanese
35 min
Polenta
30min
Pikante Sterzschnitten
55 min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 Min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 Std. 5 Min
Risotto alla Milanese
35 min