![Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D57CAF48-14F7-4CEF-8F55-45D790893499/Derivates/A8CDAC70-9179-4943-A272-54A9D655EE98.jpg)
Compatibele versies
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 750 g Milch
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- 1 TL Salz
- 250 g Polenta-Grieß
- 1 Ei
- 50 g Butter
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1522 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Polenta mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Risotto
30 min
Polenta
30 min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55 min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Pikante Sterzschnitten
55 min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1h 15min
Polenta mit Spinat und Käse
1 godz.
Gebratene Polenta mit Letscho
55 min
Cremige Polenta
45 min
Hirsepuffer
1 godz. 10 min