Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto

Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto

4.5 454 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Milch
    750 g
  • Muskat, gerieben
    2 Prisen
  • Salz
    1 TL
  • Polenta-Grieß
    250 g
  • Ei
    1
  • Butter
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portionen

Eiwitten 13 g
Calorieën 1522 kJ / 362 kcal
Vetten 18 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 37 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...