Compatibele versies
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g grüne Paprika, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g natives Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten à 800 g (oder 2 Dosen à 400 g)
-
2
getrocknete Pflaumen, entsteint
of 30 g Honig - 1 gestr. EL Salz
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Polenta
30min
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 godz. 40 min
Pikante Sterzschnitten
55 dk
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45min
Polenta mit Gemüse
1 godz. 30 min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 dk
Gebratene Polenta mit Letscho
55 dk
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1sa 5 dk
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min