Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
-
1000
g de fèves fraîches
of 1000 g de fèves, surgelées, préalablement décongelées - 3 gousses d'ail
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 3 brins de thym frais, effeuillés
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g de tomates, détaillées en dés
- 100 g de coulis de tomates
- 150 g de chorizo, détaillé en lardons
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2435.7 kJ / 580.8 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 59.2 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 24.7 g
- Natrium
- 793 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Mijoté d'aubergines à la tomate, aux épices et au gingembre
1h 5min
Piperade basquaise au jambon cru
50min
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25min
Caviar d'aubergines
1h 5min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 Min
Farçou
2h 20min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Curry d'aubergines, tomates et pois chiches
35 Min