Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
-
1000
g de fèves fraîches
of 1000 g de fèves, surgelées, préalablement décongelées - 3 gousses d'ail
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 3 brins de thym frais, effeuillés
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g de tomates, détaillées en dés
- 100 g de coulis de tomates
- 150 g de chorizo, détaillé en lardons
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2435.7 kJ / 580.8 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 59.2 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 24.7 g
- Natrium
- 793 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Salade de fèves aux coques à la menthe
55min
Gratin de blettes
1h
Tourte aux blettes
13 Std.
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1 Std. 10 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Farci charentais
2h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Curry de pois chiches et épinards
1h