Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
-
1000
g de fèves fraîches
of 1000 g de fèves, surgelées, préalablement décongelées - 3 gousses d'ail
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 3 brins de thym frais, effeuillés
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g de tomates, détaillées en dés
- 100 g de coulis de tomates
- 150 g de chorizo, détaillé en lardons
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2435.7 kJ / 580.8 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 59.2 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 24.7 g
- Natrium
- 793 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13 Std.
Salade de fèves aux coques à la menthe
55min
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Farçou
2 Std. 20 Min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1h 50min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1小时
Pâte de coings
1小时 45 分钟
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min