Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache
- 200 g de chocolat noir à pâtisser, cassé en morceaux
- 30 g de gingembre confit, coupé en petits morceaux
- 200 g de crème liquide entière
Le biscuit à rouler
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 2 c. à soupe de lait
- 100 g de farine de blé, tamisée
- 20 g de gingembre confit, coupé en tout petits bâtonnets
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1473 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
50 мин.
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Bûche express au praliné
45min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Brioche tressée aux cerises et zestes d'agrumes confits
5 godz.
Eclair au chocolat sans beurre et allégé en sucre
1u. 45min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Bûche chocolat-cassis
1u. 45min
Bûche royale
3h 50 min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Iles flottantes au chocolat
1h 30min