Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre mou, détaillé en morceaux
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 pincée de sel
- 75 g d'eau
La crème au fromage blanc
- 400 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 40 g de farine de blé
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café d'extrait de vanille liquide
Le coulis de fruits rouges
- 250 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, ou un mélange), lavés et équeutés
- 60 g de sucre en poudre
- 20 g de miel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2003 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Tarte amandine aux cerises
2sa 30 dk
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Gâteau aux quetsches
45 Min
Gâteau au chocolat aux cerises
2sa 15 dk
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Tarte aux mirabelles
50min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Gâteau au vin rouge
1sa
Tartelettes aux quetsches
45 Min
Spritzbredele
25 dk
Butterbredele
2sa 30 dk