Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'œufs de cabillaud fumés (1 poche)
- 60 g de chapelure
- 40 g de lait
- le jus d'un citron jaune
-
180
g d'huile d'olive
of 180 g d'huile de colza
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 327 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho
2 godz. 25 min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Rillettes de thon aux câpres
15 min
Tartare de thon rouge
1小时 15 分钟
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Tarama aux œufs de cabillaud
1小时 15 分钟
Tzatziki
15 min
Gaspacho
12h
Soupe de melon au magret de canard
3 godz. 15 min
Sauce rouille
10 Min
Bisque de crevettes
30 Min
Tzatziki comme en Grèce
40 min