Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (1 plaquette entière)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1596 kJ / 381.5 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 184.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Boules de Berlin à la compote de pommes
3h 55min
Crème pâtissière
15 Min
Baba aux agrumes
8h 45min
Paris-brest aux fraises
1h 45min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Pâte sucrée
1 Std. 50 Min
Pâte brisée XL
10 Min
Pâte feuilletée express
2h
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Pâte à chou
2h
Crème d'amande
10 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min