Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch, grob gehackt
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- ½ rote Chilischote, frisch (optioneel)
- 60 g Olivenöl
- 20 g Essig
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Zitronensaft
Salat
- 200 g Bulgur
- 400 g Wasser
- 10 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 255 g Kidneybohnen, abgetropft
- 300 g Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 150 g Salatgurke, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40 Min
Garnelen-Gemüse-Salat
40 Min
Mediterraner Dinkel-Salat
30min
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Couscous-Salat mit Thunfisch
15 Min
Thunfisch-Nudel-Salat mit geröstetem Kürbis
45 Min
Champignon-Rucola-Salat
30min
Bunter Quinoasalat
50 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 Min
Chinakohl-Salat
15 Min
Tintenfischsauce
40 Min