Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel
- 200 g de riz long blanc
- 800 g de viande de lapin, en morceaux (râbles et cuisses)
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de vin rouge
- 1 bouquet garni
- 30 g de fécule de maïs
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2162 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10 min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Pâté de campagne
48h
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Blanquette de veau
1j
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 menit
Filet de merlan en papillote de poireau
55 Min
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 min