Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en cubes (2 cm env.)
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café de quatre-épices
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil frais, ciselés
- 100 g d'épaule de veau, coupée en cubes (2 cm env.)
- 100 g de gorge de porc, coupée en cubes (2 cm env.)
- 2 œufs
-
2
c. à soupe d'armagnac
of 2 c. à soupe de cognac -
80
g de pistaches, décortiquées et non salées
of 80 g de noisettes décortiquées - 1 barde de lard
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g de farine de blé, pour la soudure
- 1 c. à soupe d'eau, pour la soudure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1215 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté périgourdin
48h
Pâté de lapin
2h 35 min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Terrine bressane
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine de campagne
4j 30 menit
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Lapin aux pruneaux
1j
Terrine de canard
24h
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.