Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en cubes (2 cm env.)
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café de quatre-épices
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil frais, ciselés
- 100 g d'épaule de veau, coupée en cubes (2 cm env.)
- 100 g de gorge de porc, coupée en cubes (2 cm env.)
- 2 œufs
-
2
c. à soupe d'armagnac
of 2 c. à soupe de cognac -
80
g de pistaches, décortiquées et non salées
of 80 g de noisettes décortiquées - 1 barde de lard
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g de farine de blé, pour la soudure
- 1 c. à soupe d'eau, pour la soudure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1215 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24 Std.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Terrine de pintade aux pistaches
24 Std.
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Pâté périgourdin
48 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine de canard
24 Std.
Terrine de campagne
4 godz. 30 min