Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de atún
- 300 g de aceite de girasol
- 80 g de atún en aceite escurrido
- 10 g de alcaparras (y algo más para servir)
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 20 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de sal (ajuste a su gusto)
Cocción de la ternera
- 1 redondo de ternera (800-1000 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2814 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 38.07 g
- Koolhydraten
- 0.05 g
- Vetten
- 58.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabillo de ternera al chimichurri
2小时
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 godz. 50 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78 godz.
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Salsa boloñesa
1小时
Quiche Lorraine
50min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5小时 30 分钟
Sabayón
15min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1h 10min
Pan de carne frío con mayonesa de atún
1 Std. 20 Min
Entraña de ternera al chimichurri
30min