Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de atún
- 300 g de aceite de girasol
- 80 g de atún en aceite escurrido
- 10 g de alcaparras (y algo más para servir)
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 20 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de sal (ajuste a su gusto)
Cocción de la ternera
- 1 redondo de ternera (800-1000 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2814 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 38.07 g
- Koolhydraten
- 0.05 g
- Vetten
- 58.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Risotto
30 Min
Pesto
10min
Quiche Lorraine
50 Min
Sabayón
15min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5u. 30min
Aliño de naranja y curry
10min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Pan de carne frío con mayonesa de atún
1 Std. 20 Min
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Flan de ricota, cebolla y salvia
1 Std.