Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 claras de huevo
- 4 - 6 gotas de zumo de limón
- 350 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 450 g de harina panificable sin gluten
- 50 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 511 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 3.98 g
- Koolhydraten
- 22.82 g
- Vetten
- 1.67 g
- Vezels
- 1.27 g
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Pan de huevo (sin gluten)
1hod. 40min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14h
Scones sin gluten
30 min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45 min
Lasaña sin gluten
2h
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 godz. 10 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min