Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de agua templada
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina
Masa
- 150 g de aceitunas negras sin hueso
- 250 g de agua
- 550 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 3 ramitas de tomillo fresco
- harina para espolvorear
- aceite de oliva virgen extra para pincelar la masa
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 4.8 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Pan de nueces
3 Std. 45 Min
Pizza de trucha ahumada, alcaparras y mascarpone
30 Min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Focaccia de Puglia
1 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 Std.
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 godz. 50 min
Pan rústico de setas y pistachos
2 Std. 30 Min
Panecillos bretzel
5 godz. 30 min
Pan de molde con tomate y semillas de sésamo
3 Std.
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 Std. 30 Min