Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 130 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
of ½ sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea envasada en pastillas - 1 cucharadita de azúcar
- 35 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 130 g de harina panificable sin gluten
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de orégano seco
- 100 g de mozzarella fresca (escurrida y en rodajas)
- 1 cucharada de aceitunas
- 30 g de champiñones enteros en conserva
- 1 salchicha de Frankfurt (consultar lista FACE) en rodajas
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4688 kJ / 1120 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 138.4 g
- Vetten
- 52.6 g
- Vezels
- 11.5 g
Alternatieve recepten
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Pan de molde sin gluten
14h
Pizza tropical sin gluten
1 godz.
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Rosquillas americanas sin gluten
2 Std. 30 Min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50min
Crêpes sin gluten
45 Min